Четверг, 28.03.2024, 17:56
Приветствую Вас Гость | RSS

Наукові Інтернет-конференції

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Форум » Науково-методичні заходи з педагогічними працівниками » Інтернет-конференції » Всеукраїнська конференція присвячена 190-річчю Жуля Верна (21 лютого 2018 р.)
Всеукраїнська конференція присвячена 190-річчю Жуля Верна
adminДата: Понедельник, 19.02.2018, 17:11 | Сообщение # 1
Elena
Группа: Администраторы
Сообщений: 40
Статус: Offline
КОМУНАЛЬНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД
«ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

Інформують Вас, що 21 лютого 2018 р. проводитиметься

Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція

«Жуль Верн: фантастична реальність»


присвячена

190-річчю від дня народження Жуля Верна


Запрошуємо до участі викладачів, наукових співробітників, учителів загальноосвітніх навчальних закладів, а також осіб, які мають професійний інтерес до зазначеної теми.
 
ГостьДата: Среда, 21.02.2018, 10:02 | Сообщение # 46
Группа: Гости





..........Цікава пропозиція - провести бінарний урок.
Дякуємо.
Вчителі Первомайської ЗОШ №2
 
ГостьДата: Среда, 21.02.2018, 10:02 | Сообщение # 47
Группа: Гости





..........Вас вітає учень 6-в класу Харківської загальноосвітньої школи №146 Козаков Данїїл. 
..........Я вважаю що творчість Жуль Верна повинна вивчатися в наш час. Жуль Верн - великий письменник, фантаст та геніальна людина яка написала багато творів. Мені сподобались такі його твори, як "Пятнадцатирічний капітан", "Діти капітана Гранда".
Мене вразило те, що він передбачив свого часу. Винайшов підводний човен, герої його твори літали на повітряних кулях. це вражає!
..........Його твори потрібно читати щоб збагачувати себе знаннями.

Козаков Даніїл Русланович
ХЗОШ I- III ступенів № 146
 
НаталяДата: Среда, 21.02.2018, 10:05 | Сообщение # 48
Группа: Гости





..........Д.І. Менделєєв називав Жуля Верна науковим генієм, а Лев Толстой – дивним майстром. Його книги стали джерелом натхнення для багатьох учених, винахідників і мандрівників, а ім’я самого Жуля Верна оповите легендами.
 
ГостьДата: Среда, 21.02.2018, 10:06 | Сообщение # 49
Группа: Гости





Доброго дня!

          Вас вітає вчитель зарубіжної літератури Великохутірської загальноосвітньо
школи І-ІІІ ступенів Шевченківської районної ради Харківської області Сергієнко Ольга Володимирівна.
          Вірю, поки в молодих грудях будуть битися мужні благородні серця, доти житимуть герої Жуля Верня, а отже - і він сам.
 
ГостьДата: Среда, 21.02.2018, 10:06 | Сообщение # 50
Группа: Гости





..........Вас вітає вчитель Біляївського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)" Первомайської районної державної адміністрації.
 
ГостьДата: Среда, 21.02.2018, 10:07 | Сообщение # 51
Группа: Гости





..........Вас вітає учениця школи №146 я вважаю ,що ця конференція дуже доречна для сьогодення .Фантастика дуже корисна для нашого часу ,бо коли ми фантазуємо розвивається наша увага ,уява,змінюється наш внутрішній світ .Коли ми фантазуємо ,то потрапляємо начебто у інший вимір . Жюль Верн передбачив майбутнє зробивши підводну лодку. здійснивши подорож на повітряній кулі .Його уява дуже вражає мене своєю колоритністю та оригінальністю. Він зробив дуже великий вклад у літературу.

Глазунова Марія
Харківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №146
 
ГостьДата: Среда, 21.02.2018, 10:08 | Сообщение # 52
Группа: Гости





..........Я вражений творчістю Жуль Верна. А ще я здивований тим, що він вгадав які кечі та прилади будуть в майбутньому: гвинтокрил, літак та таке інше. Він зробив дуже багато цікавих творів. Його вклад в літератеру просто неймовірний.
Бездітко Богдан
ХЗОШ №146
 
Гость 39 группаДата: Среда, 21.02.2018, 10:08 | Сообщение # 53
Группа: Гости





..........Знаете ли Вы, что за свой успех Жюль Верн был благодарен Александру Дюма. Именно Дюма первым поверил в него, как в писателя. Они познакомились в замке "Монте-Кристо" и сразу же подружились. Александр Дюма всячески поддерживал его творчество, знакомил его с редакторами, первым читал его рукописи.
Запорожец Марина Григорьевна,
Краснопавловская ООШ Лозовского района
 
ВалентинаДата: Среда, 21.02.2018, 10:08 | Сообщение # 54
Группа: Гости





..........Творчість Жуля Верна буде цікавою для дітей тривалий час. Герої його романів - мандрівники, вчені, винахідники, дослідники - завжди розумні, вольові, шляхетні й людяні. Вони не знають, що таке вагання, суперечності, сумніви. Вони долають всі труднощі й небезпеки. Вивчаючи роман "П'ятнадцятирічний капітан," ми з учнями подорожуємо на віртуальних літаках, спускаємося на дно морів та океанів, піднімаємося в повітряний простір. Такі подорожі дають можливість побачити наскільки автор був далекоглядний.

Учитель зарубіжної літератури
Комунального закладу "Троїцький НВК"
Борзенко Валентина Миколаївна
 
ГостьДата: Среда, 21.02.2018, 10:09 | Сообщение # 55
Группа: Гости





Вас вітає Петрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів Балаклійської районної ради Харківської області.
 
ГостьДата: Среда, 21.02.2018, 10:13 | Сообщение # 56
Группа: Гости





Доброго дня всім учасникам конференції!

          Вас вітає Нечволодівський НВК, вчитель зарубіжної літератури, Святашова Наталія Іванівна.
          Це було всередині 1850 років -- у відповідь на умовляння батьків відмовитися від нікчемних занятьі повернутися до Нанта юнак рішуче заявив, що він не сумнівається у своєму майбутньому й до 35 років посяде в літературі чільне місце. на той час йому було 27 років. З безлічі передбачень Жуля Верна, що збулися з більшим чи меншим наближенням, цей перший прогноз виявився бездоганно точним.
 
О.І.РедькаДата: Среда, 21.02.2018, 10:15 | Сообщение # 57
Группа: Гости





..........Ще в той час коли Жуль Верн не встиг здійснити й половину задуманого захоплені сучасники стали називати його "всесвітнім мандрівником", "віщуном", "чародієм", "пророком", "провидцем", "винахідником без майстерні" (заголовки статей, що з'явилися за його життя).
..........На сторінки книг Жуль Верна вриваються шумовиння хвиль, пісок пустель, вулканічний попіл, арктичні вихори, космічний пил. А місце дії в його романах - не тільки планета Земля, а й увесь Всесвіт.
 
ГостьДата: Среда, 21.02.2018, 10:20 | Сообщение # 58
Группа: Гости





..........190 лет назад родился, не побоюсь этого слова, великий писатель, чьими романами зачитываются все поколения, Жюль Верн много путешествовал, оставив после себя тысячи тетрадей с фактами из всех научных областей. Творчество Жюля Верна пропитано любовью к приключениям, к романтике, верой во благо науки и открытий. Лучшими произведениями писателя признаны входящие в цикл Необыкновенные путешествия. По книгам фантаста сняты известные картины: Дети капитана Гранта, Таинственный остров, Вокруг света за 80 дней, 20 000 лье под водой и многие, многие другие. Хотя Верн прошел мили на своих яхтах, в 1886 ему пришлось забыть о путешествиях. Даже перед кончиной, будучи слепым, великий писатель продолжал надиктовывать книги. Многие произведения Жюля Верна были опубликованы после его смерти.
Кузнецова Елена Александровна,
учитель ХООШ №69
 
39 группаДата: Среда, 21.02.2018, 10:22 | Сообщение # 59
Группа: Гости





Цитата Гость ()
Коли ми фантазуємо, то потрапляємо начебто у інший вимір. Жюль Верн передбачив майбутнє зробивши підводну лодку. здійснивши подорож на повітряній кулі

..........Факти говорять про те, що підводний човен існував до того, як Жуль Верн змалював його на сторінках своїх книг.
 
ГостьДата: Среда, 21.02.2018, 10:23 | Сообщение # 60
Группа: Гости





Доброго дня, шановні учасники конференції!

           З вами раді поспілкуватися учителі Шульського НВК Первомайського району Пушкар Олена Олександрівна та Квятковська Вікторія Валеріївна.
 
Форум » Науково-методичні заходи з педагогічними працівниками » Інтернет-конференції » Всеукраїнська конференція присвячена 190-річчю Жуля Верна (21 лютого 2018 р.)
Поиск: